Tractari Utilitare - Microbuse, Camionete-Camioane-Tir-uri din Ungaria NON STOP

Asiguram servicii de asistenta rutiera si tractari pentru autoutilitare si autocamioane care tranziteaza UNGARIA si nu numai.

Putem asigura promtitudine si interventie rapida din Ungaria in special pe rutele:

  • Baia Mare - Satu Mare - Vama Petea - Nyiregyhaza - Budapesta
  • Cluj - Zalau - Satu Mare
  • Satu Mare - Oradea - Vama Bors - Debrecen 

In ce priveste tractarea autoutilitarelor si camioanelor va stam la dispozitie la cerere pentru transport pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Parcul de Autoutilitare, Autocamioane si Utilaje specifice Asistentei Rutiere si Tractarilor de care dispunem poate raspunde oricaror nevoi de la cele mai simple pana la cele mai complexe in conditii costeficiente, la preturi avantajoase:

  • 4 autocamioane cu diferite capacitati de incarcare, macara pana la 20 tone
  • Peste 10 plaforme auto cu cap tractor sau remorcabile
  • 2 Autoturism de asistenta, interventie si prim ajutor echipata cu scule profesionale
  • Microbuse de 6 pana la 20 locuri pentru transportul calatorilor / pasagerilor daca este cazul
  • Parcare auto pazita pentru depozitare marfuri, autoturisme, sau alte bunuri

Interventiile se pot efectua cu mecanic autorizat pentru testarea sistemelor si remedierea problemelor pe loc atunci cand situatia o permite.

SERVICII SUPORT disponibile la cerere:

1. Cazare

Este serviciul de cazare organizat de catre noi in unitatile de cazare partenere, pentru pasagerii din autovehiculul avariat. Va asiguram de un raport calitate / pret convenabil in functie de nevoile dumneavostra.

2. Servicii de inchirieri auto

Este serviciul prin care va punem la dispozitie un autoturism de schimb in regim de rent-a-car. Asiguram disponibilitate, diferiete clase de autoturisme la un pret corect, convenabil adaptat nevoilor dumneavoastra.

3. Parcare

In situatia in care autovehiculul trebuie sa astepte reparatia, tractarea, sau repatrierea, acesta va fi parcat. Dispunem de parcare auto proprie, supravegheata video si pazita non stop. 

4. Organizare livrare piese de schimb sau bunuri

Este serviciul de organizare transport si livrare de piese de schimb sau bunuri la locatia la care se afla vehicului avariat la un moment dat sau la o adresa indicata de catre proprietar.

5. Monitorizare reparatii in ateliere service

Este serviciul prin care initiam si pastram o comunicare permanenta cu unitatea reparatoare (la care autovehiculul a fost transportat in vederea repararii).

6. Organizarea recuperare Off Road

Este serviciul de identificare si expediere la locul evenimentului a echipei si utilajului de recuperare, precum si organizarea operatiunilor necesare in situatia in care autovehiculul este in afara drumului, in sant, etc. si se impune recuperarea autovehiculului pe carosabil in vederea tractarii.