Tractari Auto Moto si Servicii Suport - Asistenta Rutiera la Nevoie

Obiectivul nostru este refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent de imprejurari in cel mai scurt timp posibil in conditii costeficiente.

Tractari Auto Non Stop Rapid si Eficient in orice imprejurari.

Servicii Suport la Cerere:

 • Asistenta in caz de accident si Asistenta tehnica telefonica
 • Depanare la locul evenimentului
 • Repatrieri autoturisme
 • Transport persoane

-> Autoturism la schimb

-> Parcare privata supravegheata, depozitare valori

-> Organizare livrare piese de schimb sau bunuri

-> Monitorizare reparatii in ateliere service

-> Organizarea recuperare Off Road

 

1. Asistenta in caz de accident si Asistenta tehnica telefonica

Este serviciul prin care oferim consultanta, asistenta Telefonica, informatii tehnice pentru situatia in care sunteti implicat intr-un accident.

2. Depanare la locul evenimentului

Este serviciul de depanare a autovehiculului avariat, realizat de catre o echipa de interventie la locul evenimentului. 

Echipa de interventie va efectua lucrari de reparatie si / sau de inlocuire a unor piese defecte. Scopul serviciului de asistenta rutiera este refacerea temporara a capacitatii de deplasare a autovehiculului avariat pentru continuarea calatoriei.

Exemple frecvent intalnite: 

 • pana la cauciucuri, pana simultana – remediere prin inclocuire sau tractare la vulcanizare Non Stop
 • defectionarea sau descarcarea acumulatorului – pornirea autoturismului cu ajutorul unui robot de pornire cu acumulator intern pentru autovehicule si camioane
 • pierderea sau inchiderea cheilor in masina – deblocarea usilor si prin mijloace specific
 • pana de combustibil – livrare si alimentare cu combustibil
 • defectiuni electric: sigurante, relee, scutcircuite sau intreruperi
 • defectiuni mecanice – corpuri straine in blocul motor, defectiuni ale radioatoarelor si partii frontale in urma coleziunii cu corpuri straine, animale salbatice etc

2. Tractare

Este serviciul de transport al autovehiculului avariat catre un service pentru diagnoza completa si remedierea defectiunilor constatate. 

Echipa de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autovehiculul avariat. Aceste operatiuni se vor realiza in deplina siguranta de catre personal profesionist, specializat in transportul de vehicule. Tractarea se realizeaza cu autovehicul specializat in transportul de autovehicule noi, accidentate, avariate mecanic sau cu alte probleme tehnice, pe o ruta stabilita de comun acord.

Serviciul de tractare a unui autovehicul avariat se organizeaza in urmatoarele cazuri:

 • este evident faptul ca depanarea autovehiculului nu se poate realiza sau nu se poate realiza in timp util
 • este nevoie de piese de schimb sau scule de un grad inalt de specializare pentru remedierea defectiunilor

Destinatia de transport poate fi cea mai apropiata unitate de service, in vederea repararii imediate sau un alt atelier de reparatii preferat in cazul in care vehiculul a suferit un accident de circulatie.

3. Transport persoane

Este serviciul de transport al pasagerilor aflati in autovehiculul avariat, de la locul evenimentului catre destinatie sau o destinatie intermediara, o unitate de cazare etc.  Dispunem de microbuse cu o capacitate cuprinsa intre 6 si 20 locuri cu platforme de diferite capacitati pentru transportarea autoturismelor, microbuzelor si a pasagerilor daca este cazul

Alte SERVICII SUPORT:

1. Cazare

Este serviciul de cazare organizat de catre noi in unitatile de cazare partenere, pentru pasagerii din autovehiculul avariat. Va asiguram de un raport calitate / pret convenabil in functie de nevoile dumneavostra.

2. Autovehicul la schimb

Este serviciul prin care va punem la dispozitie un autoturism de schimb in regim de rent-a-car. Asiguram disponibilitate, diferiete clase de autoturisme la un pret corect, convenabil adaptat nevoilor dumneavoastra

3. Parcare

In situatia in care autovehiculul trebuie sa astepte reparatia, tractarea, sau repatrierea, acesta va fi parcat. Dispunem de parcare auto proprie, supravegheata video si pazita non stop. 

4. Organizare livrare piese de schimb sau bunuri

Este serviciul de organizare transport si livrare de piese de schimb sau bunuri la locatia la care se afla vehicului avariat la un moment dat sau la o adresa indicata de catre proprietar.

5. Monitorizare reparatii in ateliere service

Este serviciul prin care initiam si pastram o comunicare permanenta cu unitatea reparatoare (la care autovehiculul a fost transportat in vederea repararii).

6. Organizarea recuperare Off Road

Este serviciul de identificare si expediere la locul evenimentului a echipei si utilajului de recuperare, precum si organizarea operatiunilor necesare in situatia in care autovehiculul este in afara drumului, in sant, etc. si se impune recuperarea autovehiculului pe carosabil in vederea tractarii.

ALIBABA TRANS ofera servicii complete de asistenta rutiera si tractari Non Stop