Servicii Complete de Asistenta Rutiera & Tractari Auto UNGARIA

Obiectivul nostru este refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor:

  • autoturisme
  • autoutilitare, camioane
  • utilaje industriale, agricole sau de constructii

in cel mai scurt timp posibil in conditii costeficiente.

Pentru atingerea acestui obiectiv, ALI BABA va combina oricate servicii sunt necesare, respectand tipul de serviciu potrivit fiecarui caz in parte, ordinea si conditiile de organizare si furnizare a serviciilor in stransa legatura si orientat catre nevoile clientilor in conditii stabilite in prealabil.

Servicii Complete de Asistenta Rutiera & Tractari Auto:

1. ASISTENTA RUTIERA si TRACTARI:

- Asistenta in caz de accident si Asistenta tehnica telefonica

Este serviciul prin care oferim consultanta, asistenta Telefonica, informatii tehnice pentru situatia in care sunteti implicat intr-un accident.

- Depanare la locul evenimentului

Este serviciul de depanare a autovehiculului avariat, realizat de catre o echipa de interventie la locul evenimentului.

- Tractare

Este serviciul de transport al autovehiculului avariat catre un service pentru diagnoza completa si remedierea defectiunilor constatate.

- Transport persoane

Este serviciul de transport al pasagerilor aflati in autovehiculul avariat, de la locul evenimentului catre destinatie sau o destinatie intermediara, o unitate de cazare etc.  Dispunem de microbuse cu o capacitate cuprinsa intre 6 si 20 locuri cu platforme de diferite capacitati pentru transportarea autoturismelor, microbuzelor si a pasagerilor daca este cazul. Serviciul se efectueaza:

  • cu autovehiculele de interventie in limita locurilor disponibile;
  • cu autovehicule de transport persoane in cazul in care numarul pasagerilor depaseste capacitatea autovehiculul de interventie; 

2. SERVICII SUPORT COMPLEMENTARE:

- Cazare

Este serviciul de cazare organizat de catre noi in unitatile de cazare partenere, pentru pasagerii din autovehiculul avariat. Asiguram de un raport calitate / pret convenabil in functie de nevoile dumneavostra.

- Autovehicul la schimb

Este serviciul prin care va punem la dispozitie un autoturism de schimb in regim de rent-a-car. Asiguram disponibilitate, diferiete clase de autoturisme la un pret corect, convenabil adaptat nevoilor dumneavoastra.

- Repatriere pasageri

Este serviciul de transport al pasagerilor din autovehiculul avariat, de la locul evenimentului la adresa de rezidenta in conditii costeficiente:

  • prin intermediul serviciilor de transport in comun (curse regulate), tren, microbus, autocare 
  • sau punem la dispozitia dumneavoastra un autovehicul sau microbus cu sofer in cazul in care nu este posibila sau nu se doreste repatrierea prin intermediul transportului in comun

- Repatriere autovehicul

Este serviciul de transport al autovehiculului avariat la adresa de rezidenta realizat cu personal si autovehicul specializat, in cazul in care nu se opteaza pentru repararea intr-un service local, in zona in care a intervenit defectiunea, sau a avut loc accidentul.

- Parcare

In situatia in care autovehiculul trebuie sa astepte reparatia, tractarea, sau repatrierea, acesta va fi parcat. Dispunem de parcare auto proprie, supravegheata video si pazita non stop. 

- Organizare livrare piese de schimb sau bunuri

Este serviciul de organizare transport si livrare de piese de schimb sau bunuri la locatia la care se afla vehicului avariat la un moment dat sau la o adresa indicata de catre proprietar.

- Monitorizare reparatii in ateliere service

Este serviciul prin care initiam si pastram o comunicare permanenta cu unitatea reparatoare (la care autovehiculul a fost transportat in vederea repararii). 

ALI BABA - Disponibil NON STOP/ 24 de ore din 24 in fiecare zi.