Autószállítás - Autóvontatás – Autómentés Szatmárnémetiben NON STOP 0040.745.244.933

Auto- és Motor Elvontatás, Autószállítás - Autóvontatás - Autómentés - Közúti Szolgáltatások

Célunk az, hogy kliensünk járműve mihamarabb újra működésképes legyen, illetve, hogy elérhető áron, a legrövidebb idő alatt biztosítsuk annak mobilitását, legyen szó személyautóról, kis- vagy nagyteherautóról, ipari-, mezőgazdasági- vagy építkezési berendezésről.

ALIBABA teljes körű közúti szolgáltatás , gépjárműmentés és elszállítás NON STOP:

1. Telefonos technikai tanácsadás

Telefonos technikai segítséget nyújtunk balesetet szenvedett klienseinknek.

2. Autómentés a baleset helyszínén

A sérült vagy meghibásodott járművet szakembereink a helyszínen megjavítják, amennyiben ez lehetséges

Az intervenciós csapat megjavítja az autót, kicseréli a meghibásodott alkatrészeket. A beavatkozás célja az, hogy a sérült/meghibásodott autó ideiglenesen működőképes legyen, hogy folytathassák az utazást.

Gyakori esetek:

  • egyidejű gumideffekt két keréknél – a beavatkozó csapat kicseréli a gumikat, vagy elvontatja autóját a legközelebbi gumiszervizbe – Non Stop
  • akkumulátor meghibásodása vagy lemerülése –teherautók, járművek elindítása beépített akkumulátorral rendelkező robotműszerrel
  • indítókulcs elvesztése vagy bezárása az autóba – ajtók kinyitása, vagy szakellátás
  • üzemanyaghiány – üzemanyaggal való ellátás
  • elektromos meghibásodások – biztosítékok, relék, zárlatok vagy megszakadások
  • mechanikus meghibásodások – idegen test a motorblokkban, a hűtőborda és az elülső rész meghibásodása idegen testtel, vadállatokkal stb.  való ütközés miatt

2.Elvontatás

A sérült, meghibásodott jármű elvontatása egy szerelőműhelybe, ahol megállapítják és kijavítják a hibákat.

A beavatkozó csapat átveszi, felrakja, elszállítja, illetve lerakja és átadja a meghibásodott járművet. Ezeket a műveleteket teljesen biztonságosan szakértő, autóelszállításban képzett személyzet végzi. Az elszállítás speciális járművel történik, melynek rendeltetése az új illetve a meghibásodott autók szállítása, közösen megállapított útvonalon.

A meghibásodott járművet a következő esetben kell elszállítani:

  • az auto megjavítása a helyszínen lehetetlen, vagy nem elég gyorsan elvégezhetől
  • a meghibásodások kijavításához nehezen beszerelhető alkatrészek vagy különleges szerszámok kellenek

Ilyen esetben az autókat vagy a legközelebbi szerelőműhelybe kell szállítani, ahol a hibát gyorsan kijavítják, vagy, a közúti balesetet szenvedett járművek esetében, a kliens által választott szerelőműhelybe.

3. Személyelszállítás

A balesetben megsérült autóban tartózkodó személyek elszállítása az úticélhoz, vagy, esetenként, egy átmeneti úticélhoz, ami lehet egy szálláshely stb. Ehhez 6-20 férőhelyes kisbuszok állnak rendelkezésünkre, különböző nagyságú platókkal, amikkel egyidejűleg az autókat, kisbuszokat is elszállíthatjuk igény szerint.

Kiegészítő szolgáltatások:

1. Elszállásolás

Igény szerint szállást biztosítunk a balesetet szenvedéknek azoknál az elszállásoló cégeknél, amelyekkel partnerszerződést kötöttünk. Igényeiknek megfelelő szinten biztosítunk kedvező árú szolgáltatást.


2. Cseregépkocsi

Rent-a car rendszerben cseregépkocsit biztosítunk. Korrekt  áron különböző kategóriájú autókat tudunk biztosítani, személyes igényeinek megfelelően.

3. Parkolás

Ha a járműnek várakoznia kell a javításra, elvontatásra vagy hazaszállításra, azt megfelelő képpen parkolni kell. Ajánljuk saját, kamerákkal megfigyelt és állandóan őrzött parkolónkat ajánljuk.

4. Cserealkatrészek vagy javak kiszállításának megszervezése

A meghibásodás vagy sérülés helyszínére, vagy a tulajdonos által megadott címre kiszállítunk cserealkatrészeket vagy javakat.


5. A javítás nyomonkövetése a szerelőműhelyben

A javítóműhellyel, ahová a sérült vagy meghibásodott autót beszállították, kérésre állandó kommunikációt tartunk fenn.

6. Off Road mentés megszervezése

A mentőfelszerelés és mentőcsapat olyan esetekben is klienseink segítségére siet, amikor azok lecsúsznak a közutakról (pl. árokba stb.). Ilyenkor célunk minél hamarabb megállapítani a baleset pontos helyszínét, és az autót minél hamarabb visszaállítani az úttestre, hogy használható/elvontatható legyen.

Az ALIBABA TRANS teljeskörű szolgáltatást nyújt NON STOP.